Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste przetwory na jesień i zimę.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 320
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2753
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 320
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2753
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Składniki
Warzywa pokroić, na chwilę przed gotowaniem posolić.
Z wody, octu, cukru, ziela i liści laurowych przygotować zalewę. Na wrzącą wrzucić pokrojone warzywa i gotować chwilę, by ogórki były chrupiące.
Gorące wkładać do słoików, zakręcić i odłożyć denkiem do dołu.