Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste przetwory na jesień i zimę.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Składniki
Warzywa pokroić, na chwilę przed gotowaniem posolić.
Z wody, octu, cukru, ziela i liści laurowych przygotować zalewę. Na wrzącą wrzucić pokrojone warzywa i gotować chwilę, by ogórki były chrupiące.
Gorące wkładać do słoików, zakręcić i odłożyć denkiem do dołu.