Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste przetwory na jesień i zimę.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1080
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 438
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 434
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1080
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 438
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 434
Składniki
Warzywa pokroić, na chwilę przed gotowaniem posolić.
Z wody, octu, cukru, ziela i liści laurowych przygotować zalewę. Na wrzącą wrzucić pokrojone warzywa i gotować chwilę, by ogórki były chrupiące.
Gorące wkładać do słoików, zakręcić i odłożyć denkiem do dołu.