Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na przetwory z tegorocznych owoców. Tym razem kompocik z moreli.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112941
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 266
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 577
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 496
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 876
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112941
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 266
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 577
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 496
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 876
Składniki
Wykonanie: Morele umyć, usunąć pestki i ułożyć w wyparzonych słoikach. Z podanych składników zagotować zalewę. Do każdego słoika włożyć po kawałku cynamonu, po 3 goździki i zalać gorącą zalewą i szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 20 minut.