Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty mus który można wykorzystać jako dodatek do ciast, lub zjeść sobie tak po prostu. Idealny dla dzieci.
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1143
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 102
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10580
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1143
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 102
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10580
Składniki
Jabłka obieram i wycinam gniazda nasienne. Maliny myję. Owoce umieszczam w misce i blęduje. Przekładam do garnka, dodaję cukier i gotuje ok. 5 minut. Gorącym musem napełniam słoiki i przewracam do góry nogami. Studzę. Jeżeli chcemy taki mus trzymać długo w słoikach , lepiej dla pewności zagotować słoiki z musem 15 minut i pozostawić do ostygnięcia.