Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty mus który można wykorzystać jako dodatek do ciast, lub zjeść sobie tak po prostu. Idealny dla dzieci.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
Jabłka obieram i wycinam gniazda nasienne. Maliny myję. Owoce umieszczam w misce i blęduje. Przekładam do garnka, dodaję cukier i gotuje ok. 5 minut. Gorącym musem napełniam słoiki i przewracam do góry nogami. Studzę. Jeżeli chcemy taki mus trzymać długo w słoikach , lepiej dla pewności zagotować słoiki z musem 15 minut i pozostawić do ostygnięcia.