Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty mus który można wykorzystać jako dodatek do ciast, lub zjeść sobie tak po prostu. Idealny dla dzieci.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31309
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31309
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Składniki
Jabłka obieram i wycinam gniazda nasienne. Maliny myję. Owoce umieszczam w misce i blęduje. Przekładam do garnka, dodaję cukier i gotuje ok. 5 minut. Gorącym musem napełniam słoiki i przewracam do góry nogami. Studzę. Jeżeli chcemy taki mus trzymać długo w słoikach , lepiej dla pewności zagotować słoiki z musem 15 minut i pozostawić do ostygnięcia.