Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany mus, bez dodatku cukru jest naprawdę smaczny i o dziwo wcale nie kwaśny.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8709
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7377
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5050
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328082
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8709
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7377
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5050
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328082
Składniki
MUS JABŁKOWY Z CYNAMONEM BEZ CUKRU: 1 kg winnych jabłek 1/2 szklanki wody odrobina cynamonu Jabłka obieramy i usuwamy gniazda nasienne. Kroimy w cienkie plasterki. Powinny być kruche i winne w smaku. Na dno garnka z grubym dnem wlewamy wodę, doprowadzamy do zagotowania i wsypujemy pokrojone jabłka. Zmniejszamy ogień i smażymy , często mieszając aż się całkowicie rozpadną. Na końcu dodajemy 1/4 łyżeczki cynamonu. Dokładnie mieszamy. Miksujemy. Przekładamy do szklanego pojemnika.