Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra na zimowe chłodne wieczory
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Składniki
Kwasek rozpuścić w odrobinie wody gazowanej. Dodać kwiaty czarnego bzu i resztę wody. Przemieszać. Zamknąć szczelnie w słoju i odstawić na 24 godziny. Po tym czasie osączyć przez gazę. Dodać cukier i spirytus. Dokładnie wymieszać, aż do momentu kiedy cukier całkowicie się rozpuści. Wymieszać i przelać do wyparzonych butelek.