Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pietruszkę używam bardzo często w kuchni. Dodaje aromatu potrawom, nie wspomnę już o jej wartościach odżywczych. Co roku mrożę posiekaną natkę, w tym postanowiłam również przyrządzić ją w wekach. Wyszło ciekawie. Pietruszkę możemy zastąpić również selerem.
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 93
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 130
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 93
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 130
Składniki
Wykonanie: Natkę dokładnie opłukać, osuszyć i posiekać. Ułożyć w wyparzonych małych słoiczkach i delikatnie ubić. Zalać przegotowaną wodą z solą i kwaskiem. Dokładnie zakręcić i odstawić w chłodne miejsce.