Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pietruszkę używam bardzo często w kuchni. Dodaje aromatu potrawom, nie wspomnę już o jej wartościach odżywczych. Co roku mrożę posiekaną natkę, w tym postanowiłam również przyrządzić ją w wekach. Wyszło ciekawie. Pietruszkę możemy zastąpić również selerem.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 78
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5655
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 78
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5655
Składniki
Wykonanie: Natkę dokładnie opłukać, osuszyć i posiekać. Ułożyć w wyparzonych małych słoiczkach i delikatnie ubić. Zalać przegotowaną wodą z solą i kwaskiem. Dokładnie zakręcić i odstawić w chłodne miejsce.