Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pietruszkę używam bardzo często w kuchni. Dodaje aromatu potrawom, nie wspomnę już o jej wartościach odżywczych. Co roku mrożę posiekaną natkę, w tym postanowiłam również przyrządzić ją w wekach. Wyszło ciekawie. Pietruszkę możemy zastąpić również selerem.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1550
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 693
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 674
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 266
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1550
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 693
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 674
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 266
Składniki
Wykonanie: Natkę dokładnie opłukać, osuszyć i posiekać. Ułożyć w wyparzonych małych słoiczkach i delikatnie ubić. Zalać przegotowaną wodą z solą i kwaskiem. Dokładnie zakręcić i odstawić w chłodne miejsce.