Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przystawka do obiadu, jako przekąska czy dodatek do kanapek.
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 162
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 116
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 23806
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 619
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 162
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 116
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 23806
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 619
Składniki
Dobrze umyć i zamoczyć na 1 godz. ogórki w zimnej wodzie. Na dno każdego słoika włożyć gałązkę kopru włożyć ogórki (mogą być ze skórą lub obrane), dodać po kilka ziaren ziele angielskie, kawałki marchewki, kawałki obranego chrzanu i zalać zimną zalewą. (wymieszana woda z cukrem, solą i octem.) Słoiki gotować 10 min. od zagotowania wody.