Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze ogórki zawsze smakują i to takie lekko ukiszone, po 24 godzinach kiszenia.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 671
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458677
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1723
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 671
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458677
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1723
Składniki
Ogórki dokładnie myjemy i układamy w słoju, na przemian, warstwa ogórków parę łodyg kopru, chrzanu i czosnek (ja kroję w plastry całą główkę czosnku).
W garnczku w 0,5 litra wody rozpuszczam 1 łyżkę stołową soli i zaparzam 2 garście suszonych łodyg kopru, próbuję smak, studzę i zalewam ogórki, zakręcam słój. Po 24 godzinach już są dobre, niektórzy dłużej czekają. :)