Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze ogórki zawsze smakują i to takie lekko ukiszone, po 24 godzinach kiszenia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1624
Składniki
Ogórki dokładnie myjemy i układamy w słoju, na przemian, warstwa ogórków parę łodyg kopru, chrzanu i czosnek (ja kroję w plastry całą główkę czosnku).
W garnczku w 0,5 litra wody rozpuszczam 1 łyżkę stołową soli i zaparzam 2 garście suszonych łodyg kopru, próbuję smak, studzę i zalewam ogórki, zakręcam słój. Po 24 godzinach już są dobre, niektórzy dłużej czekają. :)