Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22262
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 114
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 276
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22262
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 114
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 276
Składniki
Moczymy ogórki w zimnej wodzie przez około 2 godz. Przygotowujemy 2l wody i sól spożywczą. Wymyte ogórki i liście, gotujemy wodę. Wyparzamy nasze naczynie gorącą wodą. Dodajemy dwie łyżki soli do garnka z gotującą wodą (całość wymieszać). Wkładamy nasze składniki do naczynia. Zaczynamy od liści i kopru. Potem ogórki i czosnek (robimy warstwami, przekładając). Spójrz na film do którego link zostawiłem pod spodem. Zalewamy nasze naczynie wcześniej przygotowaną wodą z solą. Naczynie przykrywamy. Po dwóch, trzech dniach nasze ogórki są gotowe do smakowania. Link do filmu poniżej:-) Życzę smacznego i pozdrawiam serdecznie!!!