Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe ogórki małosolne, które przygotujecie bez słoika i bez zalewy. Wystarczy wam zwykły woreczek strunowy i składniki, które zazwyczaj wkładacie do słoika podczas kiszenia ogórków. Prosty patent na chrupiące małosolne. Tak przygotowane ogórki będą gotowe do jedzenia już po 30 godzinach.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 292
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5088
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45038
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 651
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 292
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5088
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45038
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 651
Składniki
Ogórki wrzuć do miski z wodą i pozostaw na minimum 30 minut, po tym czasie dokładnie je oczyść i opłucz. Następnie obetnij końcówki i przełóż do woreczka strunowego. Dodaj sól, obrany korzeń chrzanu, obrane ząbki czosnku i koper. Zamknij woreczek i potrząsaj nim do momentu, kiedy ogórki zostaną dokładnie pokryte solą.
Woreczek z ogórkami wstaw na 6 godzin do lodówki, po tym czasie wyciągnij je z lodówki i przełóż w ciepłe miejsce na około 24 godziny. Po tym czasie ogórki małosolne z woreczka będą gotowe do jedzenia.