Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są to ogórki takie jakie lubię , ,,,,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Składniki
Do wymytych słoików wkładam ogórki i zalewam ostudzoną zalewą .Pasteryzuję chwilę , tzn, z 3 min.jak zmienia kolor,Smacznego!!!
Zalewa - składniki podane sa na 4 litry wody