Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna wersja ogórków w zalewie octowej.Tym razem o łagodniejszym smaku i z dużą ilością dodatków:)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1198
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2077
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1198
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2077
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Składniki
Z przygotowanych składników zagotowujemy zalewę i odstawiamy do lekkiego przestudzenia. Do każdego słoika wsypujemy gorczycę,wkładamy czosnek pokrojony w plastry, plaster cebuli, paprykę pokrojoną w kostkę /paprykę oczyszczamy z nasion, kroimy w kostkę i rozkładamy do przygotowanych słoików/ i układamy ogórki. Słoiki napełniamy przygotowaną zalewą i zakręcamy. Pasteryzujemy 7-10 min - w zależności od wielkości słoików. Odstawiamy do góry dnem do wystudzenia.