Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna wersja ogórków w zalewie octowej.Tym razem o łagodniejszym smaku i z dużą ilością dodatków:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Z przygotowanych składników zagotowujemy zalewę i odstawiamy do lekkiego przestudzenia. Do każdego słoika wsypujemy gorczycę,wkładamy czosnek pokrojony w plastry, plaster cebuli, paprykę pokrojoną w kostkę /paprykę oczyszczamy z nasion, kroimy w kostkę i rozkładamy do przygotowanych słoików/ i układamy ogórki. Słoiki napełniamy przygotowaną zalewą i zakręcamy. Pasteryzujemy 7-10 min - w zależności od wielkości słoików. Odstawiamy do góry dnem do wystudzenia.