Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna wersja ogórków w zalewie octowej.Tym razem o łagodniejszym smaku i z dużą ilością dodatków:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1190
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4849
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1501
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1190
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4849
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1501
Składniki
Z przygotowanych składników zagotowujemy zalewę i odstawiamy do lekkiego przestudzenia. Do każdego słoika wsypujemy gorczycę,wkładamy czosnek pokrojony w plastry, plaster cebuli, paprykę pokrojoną w kostkę /paprykę oczyszczamy z nasion, kroimy w kostkę i rozkładamy do przygotowanych słoików/ i układamy ogórki. Słoiki napełniamy przygotowaną zalewą i zakręcamy. Pasteryzujemy 7-10 min - w zależności od wielkości słoików. Odstawiamy do góry dnem do wystudzenia.