Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI MAJĄ WYRAZIŚCIE PIKANTNY SMAK.UROZMAICĄ NASZE MENU JAKO DODATEK DO MIĘSA LUB JAKO PRZYSTAWKA.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 31
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 498
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1079
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 252
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 31
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 498
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1079
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 252
Składniki
NA DNIE SŁOIKA UŁOŻYĆ LIŚCIE SELERA.OGÓRKI PRZECIĄĆ WZDŁUŻ NA 3 CZĘŚCI TAK,BY PLASTRY TRZYMAŁY SIĘ NA PIĘTCE OGÓRKA.
WKŁADAĆ PIONOWO DO SŁOIKA.NA WIERZCHU UŁOŻYĆ PLASTER POSOLONE CEBULI.
ZALAĆ ZALEWĄ ,PASTERYZOWAĆ 10 MINUT