Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI MAJĄ WYRAZIŚCIE PIKANTNY SMAK.UROZMAICĄ NASZE MENU JAKO DODATEK DO MIĘSA LUB JAKO PRZYSTAWKA.
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 543
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1291
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 407
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 543
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1291
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 407
Składniki
NA DNIE SŁOIKA UŁOŻYĆ LIŚCIE SELERA.OGÓRKI PRZECIĄĆ WZDŁUŻ NA 3 CZĘŚCI TAK,BY PLASTRY TRZYMAŁY SIĘ NA PIĘTCE OGÓRKA.
WKŁADAĆ PIONOWO DO SŁOIKA.NA WIERZCHU UŁOŻYĆ PLASTER POSOLONE CEBULI.
ZALAĆ ZALEWĄ ,PASTERYZOWAĆ 10 MINUT