Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI MAJĄ WYRAZIŚCIE PIKANTNY SMAK.UROZMAICĄ NASZE MENU JAKO DODATEK DO MIĘSA LUB JAKO PRZYSTAWKA.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 73
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 48
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 73
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 48
Składniki
NA DNIE SŁOIKA UŁOŻYĆ LIŚCIE SELERA.OGÓRKI PRZECIĄĆ WZDŁUŻ NA 3 CZĘŚCI TAK,BY PLASTRY TRZYMAŁY SIĘ NA PIĘTCE OGÓRKA.
WKŁADAĆ PIONOWO DO SŁOIKA.NA WIERZCHU UŁOŻYĆ PLASTER POSOLONE CEBULI.
ZALAĆ ZALEWĄ ,PASTERYZOWAĆ 10 MINUT