Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ogórki jako dodatek do mięsa, smakują podobnie ale nie tak samo, jak pikle.
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3171
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 705
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 11003
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3171
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 705
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 11003
Składniki
1. Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. 2. Cebulę obrać i również pokroić w piórka. 3. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie w misce i zostawiamy na 2 godziny. 4. Po 2 godz. przekładamy ogórki wraz z zalewą do słoików, zakręcam. 5. Pasteryzujemy 10 minut. 6. Następnie odwracam dnem do góry i zostawiamy do wystygnięcia. 7. Ogórki gotowe. 8. Smacznego.