Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ogórki jako dodatek do mięsa, smakują podobnie ale nie tak samo, jak pikle.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Składniki
1. Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. 2. Cebulę obrać i również pokroić w piórka. 3. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie w misce i zostawiamy na 2 godziny. 4. Po 2 godz. przekładamy ogórki wraz z zalewą do słoików, zakręcam. 5. Pasteryzujemy 10 minut. 6. Następnie odwracam dnem do góry i zostawiamy do wystygnięcia. 7. Ogórki gotowe. 8. Smacznego.