Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ogórki jako dodatek do mięsa, smakują podobnie ale nie tak samo, jak pikle.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Składniki
1. Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. 2. Cebulę obrać i również pokroić w piórka. 3. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie w misce i zostawiamy na 2 godziny. 4. Po 2 godz. przekładamy ogórki wraz z zalewą do słoików, zakręcam. 5. Pasteryzujemy 10 minut. 6. Następnie odwracam dnem do góry i zostawiamy do wystygnięcia. 7. Ogórki gotowe. 8. Smacznego.