Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ogórki jako dodatek do mięsa, smakują podobnie ale nie tak samo, jak pikle.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
1. Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. 2. Cebulę obrać i również pokroić w piórka. 3. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie w misce i zostawiamy na 2 godziny. 4. Po 2 godz. przekładamy ogórki wraz z zalewą do słoików, zakręcam. 5. Pasteryzujemy 10 minut. 6. Następnie odwracam dnem do góry i zostawiamy do wystygnięcia. 7. Ogórki gotowe. 8. Smacznego.