Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ogórki jako dodatek do mięsa, smakują podobnie ale nie tak samo, jak pikle.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Składniki
1. Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. 2. Cebulę obrać i również pokroić w piórka. 3. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie w misce i zostawiamy na 2 godziny. 4. Po 2 godz. przekładamy ogórki wraz z zalewą do słoików, zakręcam. 5. Pasteryzujemy 10 minut. 6. Następnie odwracam dnem do góry i zostawiamy do wystygnięcia. 7. Ogórki gotowe. 8. Smacznego.