Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo lejącego się żaru z nieba spiżarnia na zimę się powiększa. Dzisiaj do słoików poszły ogórki....
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326521
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12098
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16912
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5536
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326521
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12098
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16912
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5536
Składniki
Ogórki myjemy, obieramy i kroimy wzdłuż na ćwiartki.Układamy w słoikach. Przygotowujemy zalewę. Wszystkie składniki wkładamy do garnka i gotujemy. Następnie zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 5 minut od momentu zawrzenia wody.