Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo lejącego się żaru z nieba spiżarnia na zimę się powiększa. Dzisiaj do słoików poszły ogórki....
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 309
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1312
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2390
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25723
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 309
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1312
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2390
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25723
Składniki
Ogórki myjemy, obieramy i kroimy wzdłuż na ćwiartki.Układamy w słoikach. Przygotowujemy zalewę. Wszystkie składniki wkładamy do garnka i gotujemy. Następnie zalewamy słoiki. Pasteryzujemy 5 minut od momentu zawrzenia wody.