Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4168
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8584
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 864
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 939
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4168
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8584
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 864
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 939
Składniki
1. ogórki dokładnie umyć, pokroić wzdłuż na ćwiartki (większe ogórki pokroić na więcej cząstek), odstawić, 2. do słoików nałożyć przyprawy, nastepnie ułożyć ścisle ogórki, 3. składniki zalewy zmieszać (można lekko podgrzać wtedy wszystko szybciej sie rozpuści i połączy), nalewać do słoików (musi zakryć ogórki), zakręcić, pasteryzować ok 10 min, smacznego