Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4812
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9177
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4812
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9177
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Składniki
1. ogórki dokładnie umyć, pokroić wzdłuż na ćwiartki (większe ogórki pokroić na więcej cząstek), odstawić, 2. do słoików nałożyć przyprawy, nastepnie ułożyć ścisle ogórki, 3. składniki zalewy zmieszać (można lekko podgrzać wtedy wszystko szybciej sie rozpuści i połączy), nalewać do słoików (musi zakryć ogórki), zakręcić, pasteryzować ok 10 min, smacznego