Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze się przechowuje przez zimę.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326150
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12008
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16623
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5362
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326150
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12008
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16623
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5362
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać i pokroić w grubą kostkę. Zaś cukinię, paprykę oczyścić jeżeli cukinia jest młoda nie obierać i też pokroić tak jak ogórki. Cebulę pokroić, wymieszać z cukinią, ogórkami, papryką dodać sól, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Następnie z podanych składników przygotować zalewę. Przygotowane warzywa przełożyć do wyparzonych słoików, zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.