Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze się przechowuje przez zimę.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 718
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 117
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 10216
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 718
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 117
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 10216
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać i pokroić w grubą kostkę. Zaś cukinię, paprykę oczyścić jeżeli cukinia jest młoda nie obierać i też pokroić tak jak ogórki. Cebulę pokroić, wymieszać z cukinią, ogórkami, papryką dodać sól, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Następnie z podanych składników przygotować zalewę. Przygotowane warzywa przełożyć do wyparzonych słoików, zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.