Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze się przechowuje przez zimę.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 716
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 716
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać i pokroić w grubą kostkę. Zaś cukinię, paprykę oczyścić jeżeli cukinia jest młoda nie obierać i też pokroić tak jak ogórki. Cebulę pokroić, wymieszać z cukinią, ogórkami, papryką dodać sól, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Następnie z podanych składników przygotować zalewę. Przygotowane warzywa przełożyć do wyparzonych słoików, zalać przygotowaną zalewą, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.