Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5079
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5079
Składniki
Ogórki obrać i pokroić wzdłuż na cienkie plasterki. Do każdego słoika dodać trochę gorczycy, ziela angielskiego i pieprzu. Ogórki poukładać ciasno w słoiku. Jeśli ktoś chce to można dodać do każdego słoika troszkę ostrej papryczki.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Pasteryzować 5 minut.