Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 48
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 48
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Składniki
Ogórki obrać i pokroić wzdłuż na cienkie plasterki. Do każdego słoika dodać trochę gorczycy, ziela angielskiego i pieprzu. Ogórki poukładać ciasno w słoiku. Jeśli ktoś chce to można dodać do każdego słoika troszkę ostrej papryczki.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Pasteryzować 5 minut.