Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantny dodatek do obiadu polecam .
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105461
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 92
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4552
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105461
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 92
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4552
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Składniki
Paprykę pokroić w drobniejsze części ,czosnek pokroić we drobną kostkę, natkę na drobno ,składniki zalewy zagotować dodając ocet na końcu na gorąca zalewę wrzucić paprykę i gotować 5 minut .
Do każdego słoika na dno daje ziarna natkę i czosnek nakładam paprykę do połowy słoiczka i kolejna warstwa ziaren natki i czosnku i uzupełniam słoiki do końca i zalewam zalewą zakręcam i pasteryzuję na mokro do 15 minut od momentu zagotowania wody na dno garnka daję ściereczkę by słoiki nie pękły .Po dokładne wykonanie zapraszam na film.