Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki, pikle są wspaniałe.
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 100
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1199
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 11
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 100
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1199
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 11
Składniki
Wykonanie: Cukinie opłukać, pokroić na 4-6 części wzdłuż. Zasypać solą i odstawić na 6 godzin, Następnie odlać powstały sok, dodać chili i wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem. Z podanych składników ugotować zalewę, wlać do cukinii i odstawić na 12 godzin. Gotowe pikle przełożyć do wyparzonych słoików, zalać tą samą zalewą i pasteryzować przez 5 minut.