Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki, pikle są wspaniałe.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Składniki
Wykonanie: Cukinie opłukać, pokroić na 4-6 części wzdłuż. Zasypać solą i odstawić na 6 godzin, Następnie odlać powstały sok, dodać chili i wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem. Z podanych składników ugotować zalewę, wlać do cukinii i odstawić na 12 godzin. Gotowe pikle przełożyć do wyparzonych słoików, zalać tą samą zalewą i pasteryzować przez 5 minut.