Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka na zimę
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1168
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1168
Składniki
Ocet ,wodę ,cukier i sól zagotować i rozpuścić miód ,paprykę pokroić w paski bez gniazd nasiennych ,do każdego słoika dać listek ziele pieprz ,goździk ząbek czosnku.
Paprykę ciasno ułożyć w słoikach i zalać zalewą na wierzch łyżka oleju i zakręcać ,pasteryzować słoiki 20 minut po wyjęciu do góry dnem ustawić.