Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka na zimę
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 395
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 395
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Składniki
Ocet ,wodę ,cukier i sól zagotować i rozpuścić miód ,paprykę pokroić w paski bez gniazd nasiennych ,do każdego słoika dać listek ziele pieprz ,goździk ząbek czosnku.
Paprykę ciasno ułożyć w słoikach i zalać zalewą na wierzch łyżka oleju i zakręcać ,pasteryzować słoiki 20 minut po wyjęciu do góry dnem ustawić.