Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka na zimę
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 69
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 54
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 159
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 69
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 54
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 159
Składniki
Ocet ,wodę ,cukier i sól zagotować i rozpuścić miód ,paprykę pokroić w paski bez gniazd nasiennych ,do każdego słoika dać listek ziele pieprz ,goździk ząbek czosnku.
Paprykę ciasno ułożyć w słoikach i zalać zalewą na wierzch łyżka oleju i zakręcać ,pasteryzować słoiki 20 minut po wyjęciu do góry dnem ustawić.