Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka na zimę
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 995
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 995
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Ocet ,wodę ,cukier i sól zagotować i rozpuścić miód ,paprykę pokroić w paski bez gniazd nasiennych ,do każdego słoika dać listek ziele pieprz ,goździk ząbek czosnku.
Paprykę ciasno ułożyć w słoikach i zalać zalewą na wierzch łyżka oleju i zakręcać ,pasteryzować słoiki 20 minut po wyjęciu do góry dnem ustawić.