Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Składniki
Zagotować syrop z wody, octu, soli i cukru.
Paprykę umyć, wyciąć gniazda i pokroić w paski. Włożyć do wcześniej umytych słoików. Na wierzch dać 2 plasterki cebuli i zalać wrzącym syropem, wlać trochę oliwy.
Słoiki zamknąć i chwilę pasteryzować - do zamknięcia nakrętki.