Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry dodatek do makaronu lub ziemniaków na zimę.
Składniki zalewy włożyć do dużego garnka, podgrzać do rozpuszczenia się cukru, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i cebulę w piórka. Zagotować, po około 20 minutach nakładać w wyparzone i suche słoiki, zakręcać na gorąco. Bez pasteryzacji.
Temu daniu się nie oprzesz. Przepis na 20 dużych gołąbków. Polecam.
Odsłon: 837
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 63
Burrito, klasyk kuchni meksykańskiej. Chrupiąca tortiilla nadziana aromatyczn...
Odsłon: 28
Gołąbki bardzo u nas lubimy, więc co jakiś czas przyrządzam je, mimo, że są d...
Odsłon: 108
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2164
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 63
Burrito, klasyk kuchni meksykańskiej. Chrupiąca tortiilla nadziana aromatyczn...
Odsłon: 28
Gołąbki bardzo u nas lubimy, więc co jakiś czas przyrządzam je, mimo, że są d...
Odsłon: 108
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2164
Składniki
Składniki zalewy włożyć do dużego garnka, podgrzać do rozpuszczenia się cukru, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i cebulę w piórka. Zagotować, po około 20 minutach nakładać w wyparzone i suche słoiki, zakręcać na gorąco. Bez pasteryzacji.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Ogórki po koreańsku
Przetwory
Wędzone domowe wędliny. Tradycja i smaki przypominające dzieciństwo. Powinny być na każdym stole.
Przetwory
Rabarbarowy curd
Przetwory
Lubczyk, czyli prawdziwe maggi:-)
Ogórki po koreańsku
Nie masz pomysłu na świeże ogórki, a chcesz urozmaicić nimi swoje danie główn...
Odsłon: 206
Wędzone domowe wędliny. Tradycja i smaki przypominające dzieciństwo. Powinny być na każdym stole.
Wędzenie jest jednym z najstarszych sposobów utrwalania produktów spożywczyc...
Odsłon: 140