Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka marynowana w ten sposób bardzo dobrze się przechowuje przez dłuższy czas.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8222
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1444
Polecam.
Odsłon: 427
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8222
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1444
Polecam.
Odsłon: 427
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, usunąć nasiona i ułożyć ciasno w słoikach. Z podanych składników przygotować zalewę, zalać paprykę i pasteryzować przez 30 minut.