Do góry

Przetwory Przepis na:

Papryka w zalewie kwaskowej na zimę

Papryka w zalewie kwaskowej na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 2538 Ocena: 18828

Dodano:

Odsłon: 1784

Papryka marynowana w ten sposób bardzo dobrze się przechowuje przez dłuższy czas.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Papryka w zalewie kwaskowej na zimę

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Paprykę umyć, usunąć nasiona i ułożyć ciasno w słoikach. Z podanych składników przygotować zalewę, zalać paprykę i pasteryzować przez 30 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń