Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na paprykę an zimę, super produkt do sałatek.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112984
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 336
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 679
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112984
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 336
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 679
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Składniki
Wykonanie: Warzywa umyć, oczyścić, pokroić i blanszować we wrzątku przez 3 minuty. Następnie odsączyć, schłodzić i przełożyć do wyparzonych słoików przekładając przyprawami. Z wody i octu i cukru do smaku przygotować zalewę i gorącą napełnić słoiki. Zamknąć i pasteryzować około 20 minut w temperaturze 90 stopni.