Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do kanapek, sałatek lub jako samodzielna przekąska.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 27
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 145
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1195
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 478
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 27
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 145
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1195
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 478
Składniki
Papryki umyć, osuszyć i pozbawić gniazd nasiennych. Pokroić na osiem części wzdłuż.
Do czystych wyparzonych słoików układać czosnek, koper, ziele, liść i pieprz oraz cząstki papryk.
Składniki zalewy zagotować. Zalewę lekko przestudzić. Zalewą zalać słoiki i dodać po łyżce oleju. Zakręcić i pasteryzować przez ok. 20 minut.