Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z lubczyku idealna do zup i sosów. Banalnie prosta w przygotowaniu przyprawa. Maggi bez chemii, konserwantów, z dużą ilością smaku. Domowa i naturalna maggi, polecam!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6227
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6227
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Składniki
Ilość - 3 słoiki (200 ml) Liście lubczyku pozbawione grubych łodyg wypłukać, odcedzić na sitku, pokroić i przełożyć do wyższego naczynia. Dodać sól i olej, wymieszać. Wszystko zblendować na pastę. Przełożyć do słoików i na górę każdego dać łyżeczkę oleju. Słoiki z pastą zakręcić i przechowywać w lodówce. Pasta z lubczyku pasuje do zup i sosów. Grube łodygi zamrozić i dodawać do zup podczas gotowania. Smacznego!