Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z lubczyku idealna do zup i sosów. Banalnie prosta w przygotowaniu przyprawa. Maggi bez chemii, konserwantów, z dużą ilością smaku. Domowa i naturalna maggi, polecam!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4227
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7229
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85438
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4227
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7229
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85438
Składniki
Ilość - 3 słoiki (200 ml) Liście lubczyku pozbawione grubych łodyg wypłukać, odcedzić na sitku, pokroić i przełożyć do wyższego naczynia. Dodać sól i olej, wymieszać. Wszystko zblendować na pastę. Przełożyć do słoików i na górę każdego dać łyżeczkę oleju. Słoiki z pastą zakręcić i przechowywać w lodówce. Pasta z lubczyku pasuje do zup i sosów. Grube łodygi zamrozić i dodawać do zup podczas gotowania. Smacznego!