Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z lubczyku idealna do zup i sosów. Banalnie prosta w przygotowaniu przyprawa. Maggi bez chemii, konserwantów, z dużą ilością smaku. Domowa i naturalna maggi, polecam!
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Składniki
Ilość - 3 słoiki (200 ml) Liście lubczyku pozbawione grubych łodyg wypłukać, odcedzić na sitku, pokroić i przełożyć do wyższego naczynia. Dodać sól i olej, wymieszać. Wszystko zblendować na pastę. Przełożyć do słoików i na górę każdego dać łyżeczkę oleju. Słoiki z pastą zakręcić i przechowywać w lodówce. Pasta z lubczyku pasuje do zup i sosów. Grube łodygi zamrozić i dodawać do zup podczas gotowania. Smacznego!