Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto z rukoli to świetny dodatek do dań z makaronu, lub jako dodatek do kanapki ;)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 252
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1242
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 252
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1191
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1242
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13373
Składniki
Rukolę dokładnie opłukać i osuszyć. Przełożyć do blendera, dodać sól, miód, słonecznik i olej i zmiksować na gładką pastę. Można przełożyć do szczelnie zamykanego słoika. Smacznego!