Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu i sałatek.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 146
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7544
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 197
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 206
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 146
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7544
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 197
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 206
Składniki
Wykonanie: Cukinię, paprykę umyć, oczyścić z nasion pokroić razem z papryką w słupki. Zasypać solą i zostawić na 6 godzin. Następnie odlać wodę, dodać chili i zmiażdżony czosnek i odłożyć na dwanaście godzin. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć, pasteryzować przez 5-10 minut.