Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu i sałatek.
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36626
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36626
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Składniki
Wykonanie: Cukinię, paprykę umyć, oczyścić z nasion pokroić razem z papryką w słupki. Zasypać solą i zostawić na 6 godzin. Następnie odlać wodę, dodać chili i zmiażdżony czosnek i odłożyć na dwanaście godzin. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć, pasteryzować przez 5-10 minut.