Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu i sałatek.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1128
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1128
Składniki
Wykonanie: Cukinię, paprykę umyć, oczyścić z nasion pokroić razem z papryką w słupki. Zasypać solą i zostawić na 6 godzin. Następnie odlać wodę, dodać chili i zmiażdżony czosnek i odłożyć na dwanaście godzin. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć, pasteryzować przez 5-10 minut.