Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu i sałatek.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 735
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12540
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 735
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12540
Składniki
Wykonanie: Cukinię, paprykę umyć, oczyścić z nasion pokroić razem z papryką w słupki. Zasypać solą i zostawić na 6 godzin. Następnie odlać wodę, dodać chili i zmiażdżony czosnek i odłożyć na dwanaście godzin. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać warzywa. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć, pasteryzować przez 5-10 minut.