Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny przepis na ostre pikle.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 984
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 861
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 984
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 861
Składniki
Ogórki obrać, pokroić w słupki, zasypać solą i odstawić na 2 godziny. Następnie odcedzić, dodać papryki mielone i czosnek i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników przygotować zalewę, wystudzić, zalać przygotowane pikle, pasteryzować przez 8 minut.