Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je co roku,nam smakują są słodko - kwaśne.Dobre do obiadu jak i na przekąskę.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6924
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2213
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6924
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2213
Składniki
1 Zalewę zagotować i przestudzić. 2 Ogórki obrać i przekroić na cztery części. 3 Włożyć do słoików i zalać zalewą.(ja pieprz ,ziele i listek wkładam po kilka do słoików) 4 Pasteryzować 5 minut