Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je co roku,nam smakują są słodko - kwaśne.Dobre do obiadu jak i na przekąskę.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Składniki
1 Zalewę zagotować i przestudzić. 2 Ogórki obrać i przekroić na cztery części. 3 Włożyć do słoików i zalać zalewą.(ja pieprz ,ziele i listek wkładam po kilka do słoików) 4 Pasteryzować 5 minut