Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowywać w lodówce kilka tygodni.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 943
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5523
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8688
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17845
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 943
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5523
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8688
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17845
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i przełożyć do czystego słoika, dodać ziarna pieprzu. Zagotować zalewę i lekko przestudzić a następnie zalać cebulę. Odstawić na 1-2 goidziny na bok a nastepnie schować do lodówki.