Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowywać w lodówce kilka tygodni.
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12493
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4981
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 81
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12493
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4981
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 81
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i przełożyć do czystego słoika, dodać ziarna pieprzu. Zagotować zalewę i lekko przestudzić a następnie zalać cebulę. Odstawić na 1-2 goidziny na bok a nastepnie schować do lodówki.