Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowywać w lodówce kilka tygodni.
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 97
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 45
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 92
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 97
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 45
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 92
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i przełożyć do czystego słoika, dodać ziarna pieprzu. Zagotować zalewę i lekko przestudzić a następnie zalać cebulę. Odstawić na 1-2 goidziny na bok a nastepnie schować do lodówki.