Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowywać w lodówce kilka tygodni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11945
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16414
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5266
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11945
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16414
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5266
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i przełożyć do czystego słoika, dodać ziarna pieprzu. Zagotować zalewę i lekko przestudzić a następnie zalać cebulę. Odstawić na 1-2 goidziny na bok a nastepnie schować do lodówki.