Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze słyszałam o tym przepisie w i tym roku udało mi się przygotować polskie kapary, są znakomite!
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2027
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 257
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 854
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2027
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 257
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 854
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Składniki
Najpierw posiałam nasturcje. Sukcesywnie zbiera się zawiązki kwiatów lub zawiązki nasion, lub i to i to. U siebie zbieram zawiązki nasion, bo kwiaty ładnie kwitną. Wsypuje się je do słoiczka, posypuje solą i dodaje odrobinę octu białego winnego i tak do zapełnienia słoiczka. Cześć już się zdążyła zamarynować i muszę przyznać, że są przepyszne. Smakują jak kapary z lekką nutką nasturcji. Smacznego :)