Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pomidorki w rumie.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20170
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20170
Składniki
Wykonanie: Pomidorki sparzyć, obrać ze skórki, zalać rumem, lekko wymieszać i odstawić na noc. Następnie z cukru i wody ugotować syrop. Włożyć pomidorki z rumem i zagotować. Z cytryn wycisnąć sok, połączyć z syropem. Pomidorki przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 10 minut.