Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorki marynowane na inny sposób.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Wykonanie: Pomidorki umyć i włożyć do wyparzonych słoików razem z pokrojoną cebulą w piórka. Dodać gorczycę, listki laurowe, po gałązce rozmarynu. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać pomidorki w słoikach, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 10 minut.