Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przystawka i dodatek do dań mięsnych.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 661
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 109
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1240
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 661
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 109
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1240
Składniki
ZALEWA: na 1 l wody pół łyżki soli, 1 liść laurowy i pół łyżeczki gorczycy. Zagotowac.
Umyte pomidorki (bez szypułek) ułożyc w słoikach. Zalac gorącą zalewą i zakręcic.