Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupełnie czyste nadają się do wielu potraw.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11194
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13427
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5194
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11194
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13427
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5194
Składniki
Pomidory zanurzyć w gorącej, a następnie w zimnej wodzie i zdjąć skórkę. Pozbawić piętki. Całe wkładać do wyparzonych słoiczków i zalewać przegotowaną wodą z solą. Dokładnie pozamykać wyparzonymi nakrętkami. Pasteryzować 20 min. Smacznego.