Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupełnie czyste nadają się do wielu potraw.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Pomidory zanurzyć w gorącej, a następnie w zimnej wodzie i zdjąć skórkę. Pozbawić piętki. Całe wkładać do wyparzonych słoiczków i zalewać przegotowaną wodą z solą. Dokładnie pozamykać wyparzonymi nakrętkami. Pasteryzować 20 min. Smacznego.