Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupełnie czyste nadają się do wielu potraw.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 506
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 506
Składniki
Pomidory zanurzyć w gorącej, a następnie w zimnej wodzie i zdjąć skórkę. Pozbawić piętki. Całe wkładać do wyparzonych słoiczków i zalewać przegotowaną wodą z solą. Dokładnie pozamykać wyparzonymi nakrętkami. Pasteryzować 20 min. Smacznego.