Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do naleśników ,gofrów lub herbatki.Serdecznie polecam:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3887
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3849
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 416
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3887
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3849
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 416
Składniki
Umyte borówki dać do płaskiego rondla. Wlać 1/2 szkl.wody i smażyć bez mieszania około 2 godz.na małym ogniu. Jeśli pod koniec damy cukier ,musimy co jakiś czas zamieszac. Gorące przełożyc do słoiczków ,zakręcić i obrócić do góry dnem. Nie psteryzujemy.
Smacznego życzę!