Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do naleśników ,gofrów lub herbatki.Serdecznie polecam:)
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35630
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1183
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5965
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35630
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1183
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5965
Składniki
Umyte borówki dać do płaskiego rondla. Wlać 1/2 szkl.wody i smażyć bez mieszania około 2 godz.na małym ogniu. Jeśli pod koniec damy cukier ,musimy co jakiś czas zamieszac. Gorące przełożyc do słoiczków ,zakręcić i obrócić do góry dnem. Nie psteryzujemy.
Smacznego życzę!