Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane prawdziwki , przepis od znajomego leśniczego
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Składniki
Grzyby oczyściłem i opłukałem na sicie. W zależności od wielkości gotowałem 20-30 minut. Osączyłem , ostudziłem , przełożyłem do słoików. Ze składników przygotowałem zalewę , wszystko zagotowałem (razem marchewką i pokrojoną cebulą). Grzyby zalałem przygotowaną marynatą , zakręciłem słoiki i ustawiłem do góry dnem. Pozostawiłem do całkowitego ostygnięcia.