Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 959
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1105
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10205
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 959
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1105
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10205
Składniki
Umyte ogórki ścieramy na tarce razem ze skórką.Marchewki obieramy,ścieramy na tarce i dodajemy do ogórków.Mieszamy ze sobą. Solimy, dodajemy przeciśnięty czosnek i zostawiamy pod przykryciem na noc.
Następnego dnia przekładamy je do małych słoiczków. Mocno dociskamy łyżeczką aby na powierzchni pojawił się sok.Dobrze zakręcamy i odstawiamy. Tego przecieru nie pasteryzujemy.