Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przecier z jesiennych malin, o pięknej barwie i cudownym aromacie :) O smaku nawet nie wspominam ;) Dodany w jesienne zimne wieczory do herbaty z miodem to lekarstwo nie tylko dla ciała, ale i dla duszy :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Bardzo dojrzałe czyste maliny na surowo przetrzeć przez gęste sito. Uzyskany przecier podgrzać i ewentualnie posłodzić do smaku, włożyć do wyparzonych wcześniej słoików, zamknąć i pasteryzować około 15 minut w temperaturze około 90° C