Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przecier z jesiennych malin, o pięknej barwie i cudownym aromacie :) O smaku nawet nie wspominam ;) Dodany w jesienne zimne wieczory do herbaty z miodem to lekarstwo nie tylko dla ciała, ale i dla duszy :)
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 966
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 426
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 966
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 426
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Składniki
Bardzo dojrzałe czyste maliny na surowo przetrzeć przez gęste sito. Uzyskany przecier podgrzać i ewentualnie posłodzić do smaku, włożyć do wyparzonych wcześniej słoików, zamknąć i pasteryzować około 15 minut w temperaturze około 90° C