Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie smakują, a na zimę jak ulał znalazł.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1628
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 816
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1628
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 816
Składniki
Rydze oczyścić, umyć i odgotować 15 minut, a następnie odcedzić. Nakładać do wyparzonych słoików, a między rydzami przełożyć cebulę.
Zalewa: Składniki zalewy zagotowujemy i wlewamy do rydzów. Zakręcamy mocno słoiki i pasteryzujemy 15 minut.