Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie smakują, a na zimę jak ulał znalazł.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 123
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 35
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 123
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 35
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Składniki
Rydze oczyścić, umyć i odgotować 15 minut, a następnie odcedzić. Nakładać do wyparzonych słoików, a między rydzami przełożyć cebulę.
Zalewa: Składniki zalewy zagotowujemy i wlewamy do rydzów. Zakręcamy mocno słoiki i pasteryzujemy 15 minut.