Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie smakują, a na zimę jak ulał znalazł.
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 431
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3158
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 201
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 431
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3158
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 201
Składniki
Rydze oczyścić, umyć i odgotować 15 minut, a następnie odcedzić. Nakładać do wyparzonych słoików, a między rydzami przełożyć cebulę.
Zalewa: Składniki zalewy zagotowujemy i wlewamy do rydzów. Zakręcamy mocno słoiki i pasteryzujemy 15 minut.