Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze słoika do obiadu, bądz do chleba i np. mięska z grila.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9181
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2212
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 191
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9181
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2212
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 191
Składniki
Ogórki obrać, pokroić w plastry, paprykę w cienkie paski, cebulę w piórka, wszystko zasypać1/3 szklanki soli na 3 godziny. Po tym czasie odcisnąć lekko.
Zagotować zalewę z cukru, octu, gorczycy, gożdzików, kurkumy. Włożyć do niej ogórki, paprykę i cebulę, podgrzac.
Wlewamy do słoików i gotujemy do 10 minut, wychodzi ok 12 słoiczków (z dzemu).