Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to sałatka tylko z 2 warzyw , robiłam ją pierwszy raz , ale jest super
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4236
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1160
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 246
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34280
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 588
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4236
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1160
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 246
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34280
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 588
Składniki
Paprykę i ogórki kroimy w paski.Zasypujemy 0,5 szkl. soli i zalewamy zimną wodą/ 4 szkl./.Odstawiamy na 3 godz.Nastepnie odcedzamy warzywa.,Robimy zalewę : ,cukier, ocet , olej i 2,5 szkl.wody zagotowujemy .Wkładamy warzywa do słoików, wsypujemy po parę ziaren gorczycy i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 5-10 min.