Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to sałatka tylko z 2 warzyw , robiłam ją pierwszy raz , ale jest super
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 19
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7175
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154877
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1053
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 491
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 19
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7175
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154877
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1053
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 491
Składniki
Paprykę i ogórki kroimy w paski.Zasypujemy 0,5 szkl. soli i zalewamy zimną wodą/ 4 szkl./.Odstawiamy na 3 godz.Nastepnie odcedzamy warzywa.,Robimy zalewę : ,cukier, ocet , olej i 2,5 szkl.wody zagotowujemy .Wkładamy warzywa do słoików, wsypujemy po parę ziaren gorczycy i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 5-10 min.