Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to sałatka tylko z 2 warzyw , robiłam ją pierwszy raz , ale jest super
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 82
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40719
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3454
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 82
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40719
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3454
Składniki
Paprykę i ogórki kroimy w paski.Zasypujemy 0,5 szkl. soli i zalewamy zimną wodą/ 4 szkl./.Odstawiamy na 3 godz.Nastepnie odcedzamy warzywa.,Robimy zalewę : ,cukier, ocet , olej i 2,5 szkl.wody zagotowujemy .Wkładamy warzywa do słoików, wsypujemy po parę ziaren gorczycy i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 5-10 min.