Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do obiadu przez cały rok
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 279
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 890
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1642
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14418
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 279
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 890
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1642
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14418
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać i pokroić w talarki razem z cebulą, a marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie wymieszać, dodać natkę pietruszki, posiekany czosnek, wlać olej i ocet. Po czym doprawić solą i cukrem, raz jeszcze dobrze wymieszać i odstawić na godzinę. Sałatkę przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 15 minut.