Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9523
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4979
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 659
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9523
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4979
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 659
Składniki
Ogórki pokroić w talarki, paprykę w paski, cebulę w piórka, marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Ocet zagotować z olejem, solą, cukrem, zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gorącą zalewę wlać do pokrojonych warzyw, odstawić na 2-3 godziny.
Do słoików wsypać gorczycę, włożyć koperek. Nakładać sałatkę, lekko dociskając. Słoiki dokładnie zakręcić, pasteryzować 20 minut.