Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34954
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17754
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34954
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17754
Składniki
Ogórki pokroić w talarki, paprykę w paski, cebulę w piórka, marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Ocet zagotować z olejem, solą, cukrem, zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gorącą zalewę wlać do pokrojonych warzyw, odstawić na 2-3 godziny.
Do słoików wsypać gorczycę, włożyć koperek. Nakładać sałatkę, lekko dociskając. Słoiki dokładnie zakręcić, pasteryzować 20 minut.