Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna sałatka wielowarzywna na zimę. Może być podana na obiad, dodatek na grilla czy na kolację.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 1717
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 679
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 217
W zimie będą doskonałym dodatkiem do obiadu albo na kanapki. Polecam.
Odsłon: 773
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 1717
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 679
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 217
W zimie będą doskonałym dodatkiem do obiadu albo na kanapki. Polecam.
Odsłon: 773
Składniki
Kapustę, ogórki, paprykę poszatkować, Marchew zetrzeć na grubych oczkach, cebulę pokroić w pół plasterki. pomidorki koktajlowe na pół lub zwykłe w grubą kostkę. Wszystko wymieszać w dużym rondlu. Dodać olej, ocet 5 łyżeczek cukru i 5 łyżeczek soli. Wszystko dobrze wymieszać i odstawić na 1 godzinę. Po godzinie gotować w rondlu przez 10 min. co jakiś czas mieszając. Wkładać do słoików na gorąco. Wytrzeć brzegi słoików i nakrętki i zakręcić i odstawić do ostygnięcia.