Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna sałatka wielowarzywna na zimę. Może być podana na obiad, dodatek na grilla czy na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 544
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 893
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 647
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 544
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 893
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 647
Składniki
Kapustę, ogórki, paprykę poszatkować, Marchew zetrzeć na grubych oczkach, cebulę pokroić w pół plasterki. pomidorki koktajlowe na pół lub zwykłe w grubą kostkę. Wszystko wymieszać w dużym rondlu. Dodać olej, ocet 5 łyżeczek cukru i 5 łyżeczek soli. Wszystko dobrze wymieszać i odstawić na 1 godzinę. Po godzinie gotować w rondlu przez 10 min. co jakiś czas mieszając. Wkładać do słoików na gorąco. Wytrzeć brzegi słoików i nakrętki i zakręcić i odstawić do ostygnięcia.