Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z czerwonymi buraczkami z kapustą, marchewką i cebulą to jedna z naszych ulubionych sałatek obiadowych, przygotowywanych w słoiczkach na zimę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 199
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2357
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 199
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2357
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Składniki
Buraczki surowe i marchew obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Kapustę szatkujemy a cebulę kroimy w piórka. Wszystkie warzywa wkładamy do dużego garnka, zalewamy wodą, wsypujemy cukier i sól, dodajemy pokruszone listki laurowe oraz ziele angielskie. Gotujemy około 25-30 minut by warzywa zrobiły się miękkie, pod koniec dodajemy szklankę octu i jeszcze chwilkę gotujemy. Gotową sałatkę nakładamy w słoiczki i pasteryzujemy jeszcze około 5 minut.