Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomidorków zachowany w słoikach zapraszam pom przepis.
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 66
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 462
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1388
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1869
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 66
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 462
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1388
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1869
Składniki
Cebulę kroje w pól plastry i sole pól łyżeczki soli odstawiam na 30 minut by zmiękła ,na przemian układam warstwy cebuli i pomidorów krojonych na bieżąco w plasterki wycinam twarde części .
N a zalewę zagotowuję 1 litr wody z octem solą i cukrem , do każdego słoika daję 1 liść laurowy ,05 łyżeczki kminku i gorczycy ,3 goździki i łyżkę oleju zalewam gorącą zalewą i zakręcam mokre ranty wycieram w razie potrzeby .
Gotową sałatkę z pomidorów pasteryzuję na mokro 15 minut i gorące słoiki odwracam do góry dnem do ostygnięcia .po dokładne wykonanie zapraszam na film