Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomidorków zachowany w słoikach zapraszam pom przepis.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 970
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 805
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 970
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 805
Składniki
Cebulę kroje w pól plastry i sole pól łyżeczki soli odstawiam na 30 minut by zmiękła ,na przemian układam warstwy cebuli i pomidorów krojonych na bieżąco w plasterki wycinam twarde części .
N a zalewę zagotowuję 1 litr wody z octem solą i cukrem , do każdego słoika daję 1 liść laurowy ,05 łyżeczki kminku i gorczycy ,3 goździki i łyżkę oleju zalewam gorącą zalewą i zakręcam mokre ranty wycieram w razie potrzeby .
Gotową sałatkę z pomidorów pasteryzuję na mokro 15 minut i gorące słoiki odwracam do góry dnem do ostygnięcia .po dokładne wykonanie zapraszam na film